Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

OM OSS

Välkommen in till Woody Bygghandel BRO!

Vi förser proffs samt hobbysnickare i Stockholm och Mälardalen med allt inom byggmaterial. Vi erbjuder dig ett komplett sortiment från marknadens ledande leverantörer.
Vi ingår i Woody-gruppen.

Du hittar oss på adressen:
Skällsta Företagsområde
197 40  BRO

Tel: 08-584 80 980
Mail: info@woodybro.se

Öppettider:
Mån-Fre: 06.00-17.00
Lör: 09.00-13.00
Sön: Stängt

KOMPETENS, SERVICE OCH KVALITET

I en tid när många utvecklar lågprishandel med no-name-produkter, smalt sortiment, minimal service och begränsad kunskap, går vi mot strömmen. De flesta av oss som driver en Woody Bygghandel kommer från familjer som varit i branschen i generationer. Vi känner vår ort och lokala marknad och att komma till oss är att komma till kunskap och service. Vi sätter själva stort värde på att kunna vara bollplank, rådgivare och problemlösare. Därför satsar vi på kompetens och service. Och kvalitet!

På Woody erbjuder vi alltid ett brett bassortiment, kompletterat med möjligheten att få fram unika produkter. Vi samarbetar med väl etablerade leverantörer, som kan stötta oss i tekniska frågor, samt med godkända produkter och bra garantier. Flera av våra Woody-anläggningar har showrooms där du kan titta närmare på våra interiörprodukter. Våra anläggningar är välsorterade och erbjuder snabb service.

FÖR PROFFS – AV PROFFS

Som kund hos oss är du också vår partner. Vår ambition är att i allt större utsträckning samarbeta med dig och tillsammans skapa nya affärer som gynnar alla parter.

Woody ska vara en mötesplats för proffs, en plats där entreprenörer skapar förutsättningar för gemensamt framgångsrika projekt på den lokala marknaden, med nöjda slutkunder som resultat. Woody ska vara en inspirations- och kunskapskälla vad gäller design, konstruktion och ny byggteknik. Vi vill mer! Det hoppas vi att du ska känna när du besöker oss.

EURO-MAT

Woody Bygghandel ingår i EURO-MAT, som består av 21 frivilliga fackhandelskedjor i Europa. Detta samarbete bygger på att skapa en konkurrenskraftig part som kan utveckla byggmaterialhandeln och skapa förutsättningar för den lokala bygghandlaren i ett internationellt perspektiv. För Woody Bygghandels del ses det som ett internationellt nätverk med möjlighet till internationella leverantörskontakter.

Woody Bygghandel är till för sina delägare. Det som motiverar bolagets existens är att delägarna i det långa loppet får bättre lönsamhet med Woody Bygghandel än utan.

Den väsentligaste komponenten i all handel är inköp och därför skall Woody Bygghandel ge sina delägare marknadens bästa inköpsvillkor av allt byggnadsmaterial och förnödenheter som professionella byggare och GDS-kunder anser ingå i ett fullt bygghandelssortiment. Inköpsvillkoren skall vara sådana så att ingen enskild delägare kan få bättre villkor av egen kraft.

Välkommen till Woody Bygghandel i BRO!